Λίγα λόγια για εμάς:

Η εταιρία διαχείρισης κτιρίων (facility managment) Ρουμελιώτης ΙΚΕ παρέχει εδώ και χρόνια ποιοτικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Με άμεση εξυπηρέτηση, γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες, αξιόπιστες λύσεις και οικονομικές τιμές υπηρεσιών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια συμαντική βάση πελατών που περιλαμβάνει γνωστές βιομηχανίες και βιοτεχνίες, επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες κλπ.


Η εταιρία Ρουμελιώτης ΙΚΕ απασχολεί δεκάδες εργαζομένους και επαγγελματίες, με άμεση εργασιακή σχέση ή ως εξωτερικούς συνεργάτες. Η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια ενώ συνεχώς διεξάγουμε ελέγχους ποιότητας υπηρεσιών και εργασιών.


Τα αναλώσιμα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν εκλεχθεί επιμελώς για την αποτελεσματικότητα τους αλλά και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Στην Ρουμελιώτης ΙΚΕ λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το περιβάλλον και την υγεία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων μας οι οποίοι ακολουθούν πιστά της επιταγές των διεθνών προτύπων ποιότητας, υγείας και ασφάλειας στην εργασία.


Στόχος μας τα επόμενα χρόνια είναι η ακόμη μεγαλύτερη επέκταση της βάσης των πελατών μας και η παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών. Διαρκώς εκσυγχρονιζόμαστε και ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνικές και τάσεις στη διαχείριση κτιρίων ενώ είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε συμβουλές και λύσεις σε κάθε σας σχετικό αίτημα.


Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας: