Συμβουλευτική ανακαίνισης χώρων

Η ανακαίνιση των χώρων ενός κτίσματος, με αρχιτεκτονικές διαμορφώσεις, κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις είναι σύνθετη και απαιτητική εργασία, με πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες, αλλά ταυτοχρόνως με πολλές εναλλακτικές λύσεις και εφαρμογές. Η φιλοσοφία, ο σχεδιασμός και η πρακτική που σας προτείνουμε, αλλάζουν τον τρόπο σκέψης γύρω από τη διαμόρφωση και την ανακαίνιση των χώρων, ευνοώντας και ενισχύοντας τη λήψη αποφάσεων.

Η πολύχρονη εμπειρία των επαγγελματιών συνεργατών μας και η εξειδίκευση σε έργα ανακαινίσεων εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα με αισθητική και αμεσότητα.

Υπηρεσίες μετεγκατάστασης

Επίσης, παρέχουμε  υπηρεσίες μετεγκατάστασης εξοπλισμού (μετακομίσεις) σε μεγάλης κλίμακας επαγγελματικούς χώρους και διάφορους άλλους τύπους εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία με ειδικό εξοπλισμό αναλαμβάνουν τη μεταφορά του εξοπλισμού μιας εγκατάστασης από ένα σημείο σε ένα άλλο, παραδίδοντας στον πελάτη ένα «αντίγραφο» των χώρων του.

Τα είδη προς μεταφορά παραλαμβάνονται από την αρχική τους θέση και μετακινούνται στην τελική επιθυμητή θέση με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία. Η χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού εξοικονομεί χρόνο και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο να προκληθούν ζημιές στα μεταφερόμενα φορτία.